Уикенди в Будапеща от 315 евро/616 лв.ШОПИНГ В ОДРИН-ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

ШОПИНГ В ОДРИН-ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

Цена: 45 лв.
  • Автобус Автобус


Държава: Турция
Град: Одрин
Маршрут: Русе-Одрин-Русе
Сезон: Есен
Нощувки: -
Дати: 15.10 ; 19.11 ; 17.12.2016 г.

ПРОГРАМА:

Отпътуване от Русе от бул.”Цар Освободител”№156 (пред Автогара-Юг) в 00:00 ч.,  по маршрут: Русе-В.Търново – Казанлък-Ст.Загора – Хасково-Капитан Андреево,Капъкуле-Одрин.
Пристигане
около 08.00 ч. в Одрин: древниятАдрианопол, един от големите градове на Европейска Турция, втората османска столица след Бурса.  Панорамна обиколка на Одрин с включено посещение  и  фотопауза  при  българските  църкви "Св. Св. Константин  и  Елена" и "Св. Георги Победоносец".Следва  свободно време и  възможност  за  покупки  на  перилни  препарати,  баклава, локум  и  др. По желание, всеки един от Вас може да си организира пешеходна разходка с разглеждане на джамията „Селимие”.Свободно време за обяд.Отпътуване за България около 20.00 ч. Пристигане в Русе след  полунощ.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Ø  транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус;

Ø  пътни и гранични такси; паркинг и по маршрута;

Ø  Панорамна обиколка на Одрин и трансфер до двете български църкви "Св. Георги Победоносец" и "Св.Св.Константин и Елена".

Ø  посещение  на  шопинг в търговски комплекс Margi Outlet  и Kipa;

Ø  екскурзоводско обслужване

Ø  водач от агенцията

Ø  възможност за посещение на джамията „Селимие” в Одрин; одринската „Капълъ Чаршъ” и свободно време в одринските безистени;

Ø  спирка на Хаджията и възможност за допълнителни покупки (локум, баклава, кори за баница).

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Ø  разходи от личен характер;

Ø  медицинска  застраховка с покритие 10 000 евро с Асистанс;

Ø  входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

УСЛОВИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

 

Ø      Необходими документи: Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на отпътуване; За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие и копие от акт за раждане на детето. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.

 

 

Ø       За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.

 

 

Ø       Плащане на екскурзията: 

Плащане в размер на 50 % при записване/резервация/ и доплащане 7 дни преди датата на отпътуване, освен ако не е указано допълнително условие за заплащане до определена дата.

 

 

Ø       Промяна на цената: 

Агенцията си запазва правото да промени цената при промяна на транспортни разходи /горива/и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния  курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Като се задължи да уведоми всички туристи 7 дни преди датата на отпътуване.

 

Ø       Застраховка на Туроператора:

Агенцията е сключила застраховка „Отговорност на Туроператора” със „ЗД Евроинс” АД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул."Христофор Колумб"43, валидна до 30.06.2017. Застрахователна полица №03700100001020/01.07.2016.

 

Ø      Срок на уведомление:

При недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до страната поради: забрана за напускане на страната, невалидни/забравени/документи или други независещи от туроператора причини.

 

Ø       Забележка:  

 Посочената цена е за група от минимум 15 или 40 туриста.Агенцията си запазва правото да промени цената при по-малък брой записани туристи, като уведоми 7 дни преди датата на отпътуване.

Обменен курс турска лира/лев – 1 лира =около 0,59 ст.

  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10